Kako napraviti kulinarsko remek-djelo od 3 krumpira i male količine kuhane kobasice: zanimljiv recept

Imate li kuhane kobasice u hladnjaku? Ne znaš što bi s tim?

Postoji ova mogućnost: koristite ovaj proizvod za pripremu jednog neobičnog jela.

Naravno, trebat će vam i dodatni sastojci.

Imate li tri krumpira i začine u kuhinji? Ima li jaja, sira i majoneze u hladnjaku?

Kakav rezultat! Imate sve da dobijete kulinarsko remek djelo! A ne morate ni ići u trgovinu.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

“Možete li od ovih jednostavnih proizvoda napraviti nešto nevjerojatno ukusno?” – vjerojatno će se mnogi iznenaditi.

Stručnjak u području kulinarstva mrežne publikacije Belnovosti, kuharica, pekar četvrte kategorije, Yulia Arkhipova, dala je potvrdan odgovor na ovo pitanje.

Kulinarsko remek-djelo od kuhane kobasice i 3 krumpira

Uzmite gomolje, operite ih, ali još nemojte uklanjati kožice. Uostalom, krumpir treba kuhati u korpi.

Ogulite povrće tek nakon što je gotovo i ohladite.

Krumpir narežite na ploške i stavite na dno posude za pečenje. Posolite i popaprite ovaj sloj, možete dodati i druge začine.

Drugi sloj je 200 grama kuhane kobasice isječene na kockice.

Dobivena “konstrukcija” mora se napuniti smjesom koja se sastoji od dva sirova jaja i jedne žlice majoneze.

Buduće jelo pospite sa 60 grama naribanog sira.

Zatim se obrazac sa svim sadržajem mora staviti u pećnicu, prethodno zagrijanu na 180 stupnjeva.

Nakon trećine sata bit će spremno nevjerojatno ukusno jelo. Izvana je zlatno smeđa korica, iznutra je nježna masa.

Ova tepsija ne samo da će oduševiti vas i vaše ukućane, već će vas i zasititi na duže vrijeme.

Ranije su gurmanima govorili kako napraviti kotlete od tikvica.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki