Trik s limunovom korom! Učinite to i vi

Kako možemo iskoristiti cijeli limun, a da ništa ne bacimo? Jednostavno: stavite limun u zamrzivač. Kad je limun zaleđen, uzmite ribež i naribajte cijeli limun (ne morate ga guliti (kao što limun ribamo na slatkišima)) i pospite ga po svom viskiju, vinu, salati, kava, hrana, u sladoledu općenito će dati nevjerojatan okus što je glavna prednost korištenja cijelog limuna (osim toga što bacate manje smeća i poboljšava okus u svim vašim pićima. hrana):

Limunove kore sadrže 5 do 10 puta više vitamina od limunovog soka i ovaj dio nažalost bacamo.
Limunove kore imaju sposobnost obnavljanja naših tjelesnih stanica istiskujući toksične elemente koji u naše tijelo ulaze iz hrane i okoliša.
Limun koji sadrži je čaroban sastojak jer ubija stanice raka! Imajte na umu da mnogi restorani i ugostitelji pojedu cijeli limun bez bacanja…

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki