Zašto prženi krumpir nije uspio: navedene su 3 glavne pogreške

Uništiti prženi krumpir nije tako teško kao što se čini.

Stoga se ne ispostavi da je svaka domaćica savršena i ukusna.

Ali kako biste utjecali na situaciju, jednostavno se možete riješiti najčešćih pogrešaka, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u internetskoj publikaciji BelNovosti.

Što su oni?

Održavate dosljednost u veličini i obliku

Ne zaboravite da će vam poštivanje ovog pravila pomoći da ispečete odličan krumpir koji će biti ravnomjerno pržen i spreman u isto vrijeme.

Stoga nastojte uvijek jednako nasjeckati krumpir.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

Zaboravite na namakanje

Ponekad se čini da to samo zakomplicira život vlasniku. Ali to nije istina. Namakanjem krumpira uklanja se višak škroba.

Kao rezultat, krumpir je zlatan i hrskav.

Sol

Nema potrebe soliti krumpir prije vremena. Inače će se jelo jednostavno raspasti, izgubiti svoj ukusan izgled.

Ranije smo razgovarali o tome koje će pogreške pokvariti boršč.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki