5 neočekivanih stvari koje možete sigurno staviti u perilicu: ništa im se neće dogoditi

Perilica rublja nije dobra samo za pranje odjeće, posteljine i drugog tekstila.

Požurit ćemo vam reći koje stvari možete prestati prati ručno – možete ih povjeriti tehnologiji bez imalo sumnje.

Stvari za sport

Zaštitni dodaci, kao i druge stvari, prljaju se, upijaju znoj i druge nečistoće. Da bi vaša oprema ponovno bila čista, koristite perilicu rublja. Najprije zatvorite sve čičak i stavite opremu u vrećicu za pranje rublja (obična jastučnica će poslužiti).

Prostirke za jogu

Fitnes prostirke treba staviti u perilicu rublja zajedno s nekoliko ručnika, odabirom osjetljivog načina pranja za njih. Voda treba biti hladna, a deterdženti se nikako ne smiju koristiti.

igračke

Ako vaše dijete ima omiljenu mekanu igračku, zbog njegove sigurnosti ne zaboravite je redovito čistiti – to se može učiniti u perilici ako se kao punilo koristi sintetička vuna. Koristite vrećicu za rublje, pola količine deterdženta i osjetljivi ciklus.

Perilica za rublje
Fotografija: © Belnovosti

Torbe

Proizvodi od tkanine i vinila mogu se prati u perilici rublja s blagim deterdžentima, niskom temperaturom vode i osjetljivim ciklusom. Ako slijedite ova pravila, možete sigurno prati svoju kožnu torbu.

Kreveti za kućne ljubimce

Idealno bi bilo da se krevet vašeg ljubimca opere barem jednom mjesečno. Prije pranja ne zaboravite usisati i istresti madrac kako na njemu ne bi ostali ostaci.

Ranije smo vam rekli zašto trebate kuhati limunsku kiselinu sa srebrom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki