3 korisne navike u interijeru uz koje ćete se uvijek osjećati ugodno u svom stanu: bez obzira na renoviranje

I najljepši interijer s vremenom može postati dosadan. Želim ga ažurirati, dodati mu malo poleta, tako da zablista novim bojama i izazove ugodne emocije kod vlasnika stana po povratku kući.

Stručnjak iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, predložila je nekoliko korisnih navika koje će vam pomoći da se osjećate ugodno, bez obzira na to kada je stan posljednji put renoviran.

Preuredite

Preuređenje omogućuje pogled na poznati interijer na novi način, ali to nisu sve njegove prednosti.

Istina, prije nego što počnete premještati namještaj, dobro razmislite hoće li vam biti ugodno živjeti s novim rasporedom interijera. Ako vam sve odgovara, samo naprijed i na posao!

Promijeni dekor

Ako preuređivanje iz nekog razloga trenutno nije izvedivo, obratite pozornost na dekor. Preporuča se mijenjati svake sezone.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Zamijenite zavjese, pokrivače, jastučnice na ukrasnim jastucima, tepihu i drugim ukrasnim elementima: ako su odabrani osnovni tonovi za zidove i strop, oni će postati izvrsna pozadina za sve sheme boja.

Bacite višak

Kada čistite svoj stan, pažljivo pregledajte ne samo odjeću, obuću, kozmetiku i kemikalije za kućanstvo, već i lijekove i hranu.

Odsustvo nepotrebnih stvari osigurava da se riješite zamornog generalnog čišćenja, tijekom kojeg se puno truda i vremena troši na raspoređivanje ne tako potrebnih stvari po sobama.

Ranije smo vam rekli koje stvari će vam pokvariti raspoloženje i interijer.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki