U čemu je tajna bogate boje boršča: ono što mnoge domaćice zaboravljaju

Ako se razgovor okrene na boršč, onda svi vjerojatno imaju isto sjećanje: mirisnu i bogatu juhu savršene rubin boje.

Međutim, ne uspijeva svaka domaćica u tome.

Mnogi su ljudi vjerojatno poslužili narančasti boršč, što nije moglo pomoći, ali uznemiriti. Stoga je kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja na području kulinarstva i kuhanja mrežne publikacije BelNovosti, odlučila otkriti tajnu boršča koji će uvijek biti bogate boje.

Od čega se sastoji

Prvo, vrijedi napomenuti da je odabir repe male veličine. Kao što praksa pokazuje, njegova boja je zasićenija i izdržljivija. Bolje je nasjeckati nekoliko sitnih povrća, ali budite sigurni da vas neće iznevjeriti.

Zatim u posebnoj tavi na dovoljno ulja popržite ciklu. Ne možete ga miješati s drugim povrćem jer će izgubiti boju.

boršč
Fotografija: © Belnovosti

Tijekom prženja dodajte malo paste od rajčice i soka od limuna. Ovo zaključava boju.

Nakon što dodate ciklu u juhu, morat ćete dodati malo šećera. To također utječe na nijansu i poboljšava okus jela.

Ranije smo govorili o tome koja će vam 3 trika pomoći da pripremite najbolje torte sa sirom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki