Što se tiče okusa, malo tko ima ikakvih pritužbi na Olivier: jelo zaista ispada izuzetno uravnoteženo i zanimljivo.
Kritike na račun salate pojavile su se samo zato što se pokazalo da je prilično štetna.
Međutim, uz pomoć tri trika, Olivier se uvijek može učiniti zdravijim, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.
Koje su glavne tajne zdravog Oliviera?
grčki jogurt
Mnogi vjeruju da će bez majoneze Olivier izgubiti svoja lako prepoznatljiva obilježja, ali to nije tako. Grčki jogurt bit će najbolja opcija preljeva u smislu prednosti.
I okus proizvoda je također prilično visok.
Tofu umjesto kobasice
Posljednjih godina sve je teže pronaći kobasicu dobrog sastava i ugodnog okusa. Stoga pokušajte svoju uobičajenu kobasicu zamijeniti tofuom.
Sol
Mnogi ljudi znaju da višak soli dovodi do zdravstvenih problema. Stoga nastojte uvesti sol na minimum.
Također je vrijedno zamijeniti kisele krastavce svježim.
Ranije smo razgovarali o tome kako možete kuhati piletinu s korom.