Med s cimetom: Čarobni recept za tijelo, lice i dijetu

Od davnina je poznato da je mješavina meda i cimeta učinkovit lijek za mnoge bolesti

Cimet je jedan od najstarijih začina čovječanstva, a med je star gotovo koliko i ljudi. Med i cimet imaju izvrsnu ljekovitost i okus. Njihova mješavina je nevjerojatan prirodni lijek Med s cimetom: Prirodni lijek super izvrsne snage, mirisa i okusa. Utvrđeno je da mješavina meda i cimeta liječi većinu bolesti. Med se može koristiti bez nuspojava kod svih vrsta bolesti. Iako je med sladak, ako se uzima u pravim dozama kao lijek, ne šteti ni dijabetičarima.

World News, časopis iz Kanade, u svom izdanju od 17. siječnja 1995., dao je sljedeći popis bolesti koje se mogu izliječiti medom i cimetom, prema istraživanju zapadnih znanstvenika:

Bolesti srca

Napravite pastu od meda i cimeta u prahu, namažite je na kruh umjesto pekmeza i jedite redovito za doručak. Snižava kolesterol u arterijama i spašava od srčanog udara. Također oni koji su već imali srčani udar, ako ovaj postupak rade svakodnevno, pomoći će im da ne dožive novi. Redovita primjena navedenog postupka pomaže u pravilnom funkcioniranju disanja i jačanju otkucaja srca. Kako starimo, arterije i vene gube svoju fleksibilnost i postaju začepljene. Med i cimet revitaliziraju arterije i vene.

Artritis…

pročitajte detaljno na ourlife.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki