S kojim bojama možete kombinirati crvenu u interijeru: najbolje kombinacije

Crvena boja privlači mnoge ljude, zbog čega se odlučuju koristiti je, uključujući i u uređenju interijera.

Često se ova nijansa koristi u kombinaciji s drugim bojama. Stručnjak iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, podijelila je najuspješnija rješenja.

Crvena i puder roza

Nijanse u prahu smatraju se svijetlima i prilično neutralnima, stoga pružaju široke mogućnosti za njihovo kombiniranje s drugim bojama. Kao rezultat kombinacije s crvenom, puderast će interijer učiniti sofisticiranim, a ne tako jednostavnim i agresivnim.

Crveni i duboki tamni tonovi

Ova kombinacija se može opisati kao plemenita, sofisticirana i luksuzna. Istina, ne biste trebali kombinirati crvenu s crnom – takav par izgleda previše kontrastno i banalno.

Crvena i bijela

Uz pomoć ove kombinacije, vlasnici stanova imaju priliku pravilno postaviti svijetle naglaske, lako dozirati crvenu boju u interijeru i time ne preopteretiti sobu.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Crvena i siva

Još jedan spektakularan tandem koji interijer čini profinjenim i plemenitim. Osim toga, ako se sjetite da je siva sada u trendu, stvoreno okruženje postat će vrlo relevantno.

Crveno i plavo

Kombinacija plave i crvene izgleda vrlo skladno, jer nijanse plave imaju sposobnost uravnotežiti vatreno crvenu.

Ranije je stručnjak rekao kako možete zamijeniti zid namještaja u dnevnoj sobi.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki