Krema za brijanje: Pogledajte 9 stvari koje možete učiniti s njom kod kuće

Nema doma bez kreme za brijanje. Zato danas imamo prekrasne, alternativne, neobične načine upotrebe kreme za brijanje u različitim dijelovima vašeg doma.

Očistite ruke

Ostali ste bez sredstva za dezinfekciju ruku na putovanju? Stavite malu količinu kreme za brijanje na ruke, istrljajte ih i obrišite suhim ručnikom.

Uklonite mrlje s tepiha

Najprije stavite malo vode na tepih tako da ga prođete čistom spužvom. Ulijte kremu za brijanje i ostavite preko noći. Ujutro ponovno očistite spužvom i usisajte mjesto. Isti trik može djelovati i na mrlje na odjeći.

Očistite mrlje s tepiha s malo kreme za brijanje.

Otjerajte paru iz kupaonice

Stavite malo kreme na vatu i prođite ogledalom prije nego što uđete u kadu na tuširanje. Ovaj trik služi za zaštitu ogledala od pare.

Preskočite škripu šarki

Prilično je iritantno škripati šarke u našoj kući. Još je mučnije kada kod kuće imamo malu djecu koja spavaju i ne želimo ih probuditi neugodnim zvukom škripe podova. Zato uzmite malo vrhnja i navucite šarke.

Očistite sunčane i kratkovidne naočale

Malo kreme za brijanje i mala pamučna krpica očistit će vaše naočale u nekoliko sekundi.

Poljski nakit

Vaš će stari nakit opet biti kao nov uz malo kreme za brijanje i staru četkicu za zube.

Neka vaš nakit zablista.

Skinite boju s ruku

Farbali ste kuću i pitate se kako ukloniti boju? Natrljajte ruke kremom, a zatim ih operite na uobičajen način vodom i sredstvom za pranje posuđa. Na isti način uklanja se i masnoća s ruku.

Otisci prstiju

Nehrđajuće aparate koji su obično puni otisaka prstiju očistite s malo kreme za brijanje. Nanesite kremu na krpu, prebrišite površine i zatim također obrišite čistom pamučnom krpom.

Očistite pećnicu Nanesite kremu na kuhinjsku spužvicu i očistite pećnicu izvana. Očistite pjenu vlažnom spužvom, a zatim suhom krpom.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki