Što možete očistiti kod kuće šamponom za kosu

Ponekad je najbolje rješenje za čišćenje najjednostavnije.

Na primjer, kupujete puno različitih sredstava za čišćenje kuhinje i kupaonice, kako biste uklonili teške mrlje i zagorjelu masnoću, a da uvijek ne dobijete željeni rezultat.

Također trošite dosta novca, a da ne spominjemo utjecaj na okoliš.

Mnogo smo puta u prošlosti predlagali alternativne načine čišćenja octom, sodom bikarbonom, limunom.

Danas ćemo vam preporučiti još jedan, jednako jednostavan i vrlo učinkovit: šampon.

Šamponi održavaju vlasište čistim, dajući hidrataciju i sjaj. Ali u isto vrijeme može čistiti i druge stvari.

Pogledajmo neke od njih:

Nehrđajuće površine

Osim baby ulja, inox površine učinkovito čiste i kremasti šamponi. Na jastučić od mikrovlakana dodajte malu količinu šampona i nježnim pokretima očistite nehrđajuće površine svog doma.

Masti za kuhanje

Nakupljanje masnoće u kuhinji uobičajena je pojava. Na vlažnu krpu ili ručnik stavite kap šampona i očistite zagorjele ostatke hrane s pulta, ploča za kuhanje, pločica. .

kupaonica

Šampon koristite i kao sredstvo za čišćenje kupaonice. Posebno je koristan za uklanjanje suhe paste za zube, otisaka prstiju (iz slavine) i također soli (blagi oblik) iz sudopera.

Ogledala

Prije ulaska pod tuš, kupaonsko ogledalo prebrišite s malo šampona i krpom. Zatim obrišite čistim papirom ili čistim ručnikom i vidjet ćete da se ogledalo neće zamagliti od vodene pare.

Brisanje

Iako nije prikladan za drvo, šampon kada se otopi u kanti za brisanje čisti pločice za nekoliko minuta. Budite oprezni s količinom kako biste izbjegli intenzivnu pjenu.

Kemičarka Alexis Rochester preporučuje korištenje šampona za bebe jer ne sadrži boje, parabene i jake mirise.

izvor: mothersblog.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki