Kako implementirati trend slojevitosti u interijeru: besplatno savjetovanje dizajnera

Svi znaju da je slojevitost jedan od najpopularnijih trendova u svijetu odjeće.

Stručnjaci za dizajn interijera, prema riječima dizajnerice Yulie Tychino, stručnjakinje u internetskoj publikaciji BelNovosti, također aktivno koriste ovu tehniku.

Čak ni u minimalističkim interijerima nećete pronaći prazne sofe i krevete, a da ne spominjemo druge stilove.

Stoga koristite tekstil kako biste prostor učinili ugodnijim i personaliziranijim.

Na primjer, kauč u dnevnoj sobi i krevet u spavaćoj sobi pokrijte lijepim dekama. Nemojte se ograničavati na jedan – koristite nekoliko modela od različitih materijala.

Jastuci
Fotografija: © Belnovosti

Različite teksture jedna pored druge čine interijer zanimljivijim. Uspješne kombinacije izrađene su od velura i pokrivača od pamuka, lana i vune.

Nemojte žuriti da ih ispravite – učinak laganog nemara sada je vrlo relevantan.

Isto vrijedi i za ukrasne jastuke koji bi trebali biti i u spavaćoj i u dnevnoj sobi.

Kombinirajte ih po stilu, veličini, boji i materijalu. Simetričan raspored četiri jastuka izgleda dobro na krevetu, ali u dnevnoj sobi možete koristiti više – nekoliko na sofi i još nekoliko na foteljama.

Pripazite da se boja nekih jastuka slaže s drugim elementima interijera – na primjer, sa zavjesama, knjigama na policama i cvijećem u vazama. Tako ćete moći stvoriti skladan prostor.

Prethodno smo naveli 3 tehnike interijera koje obitelji s djecom neće cijeniti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki