Ispostavilo se da instant rezanci mogu biti jedan od sastojaka salate.
Zahvaljujući neobičnoj komponenti, jelo se ispostavlja vrlo ukusnim: ništa lošije od salate Olivier ili salate sa štapićima od rakova.
Jelo se zove “Caprice”. Priprema se jednostavno i brzo.
Recept za ovu nestandardnu salatu podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjak za online publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrte klase.
Recept za salatu Caprice
Vermicelli pripremite na standardan način: prelijte ih kipućom vodom i pričekajte nekoliko minuta.
Zatim ocijedite vodu i kuhane rezance prebacite u duboku posudu.
Dodajte jedno nasjeckano kuhano jaje, 100 grama nasjeckanih i prethodno skuhanih pilećih prsa, 4 žlice kukuruza iz konzerve.
Potrebna je i komponenta luka. Bolje je koristiti crveni luk. Pola nasjeckanog luka bi trebalo biti dovoljno.
Drugi važan sastojak je rajčica. Jednu voćku narežite na kockice i dobivene komadiće dodajte ostalim sastojcima.
Sadržaj posude temeljito promiješajte i začinite s 1-2 žlice majoneze.
Krajnji rezultat je vrlo ukusna i nježna salata.
Ranije je gurmanima rečeno kako pravilno pripremiti suhe riblje kotlete.