Žene su odavno “prozrele” ovih 6 muških manipulacija

Unatoč mišljenju većine, i muškarci rado pribjegavaju manipulaciji. Da, da, predstavnici jačeg spola jednako su vješti manipulatori kao i žene.

S vremenom su pametne dame naučile shvatiti najmanje 6 trikova muškaraca:

Pretvaraju se da su mali, bespomoćni dječaci u sebične svrhe

Rijetke su žene lišene majčinskog instinkta. Predstavnici jačeg spola ne zaboravljaju ovu važnu točku.

Lukavi manipulatori u damama bude najpobožnije osjećaje. Ovaj trik uvelike olakšava život prevarantima. Postaju poput glupih dječaka: postaju naivni, infantilni, ali u isto vrijeme nježni i privrženi.

Oni koji vole manipulirati dopuštaju sebi biti slabi zarad svog željenog cilja – brige o ženama. Predstavnice ljepšeg spola rado ugađaju otkačenim odabranicima, dajući im svoju nježnost i ljubav. U takvim se trenucima svi nepošteni muškarci osjećaju kao bebe pod okriljem ljubazne i brižne majke.

par
Fotografija: Pixabay

U biti, većina muškaraca sanja o tome da do mirovine ostanu razmažena derišta.

Glume da su dobri sugovornici i od dama saznaju najtajnije stvari.

Manipulativni muškarci znaju da žene vole razvezati jezik. Oni se jednim potezom mogu pretvoriti u dobre slušatelje. Upravo takve sugovornike visoko cijene pričljive i iskrene dame.

Predstavnici jačeg spola aktivno sudjeluju u dijalogu: podržavaju teme koje pokreću žene, postavljaju im pitanja, daju mudre savjete.

Moćno oružje manipulatora djeluje besprijekorno – oni doznaju sve nedoumice svojih sugovornika. Dame radoznalim kolegama otkrivaju intimne detalje iz svog života i povjeravaju im mnoge tajne.

Ispada da ženi morate dopustiti da govori do mile volje kako bi bila prožeta povjerenjem i zaboravila na mjere opreza. Najučinkovitiji način manipulacije, u najmanju ruku!

Zadužuju žene mnogo

Osobito inventivni manipulatori siromašne žene pretvaraju u vječne dužnike. Na prvi pogled damama nezainteresirano pružaju sitne usluge, ali to uopće nije tako. Svaka pomoć pružena ženi jednaka je pokušaju uspostavljanja bliskog odnosa.

Predstavnice ljepšeg spola dobro se odnose prema pametnim muškarcima koji im žele pomoći. Najprije majstori svih zanata probude neiscrpnu zahvalnost u damama, a onda se one time rado koriste.

Žene, mučene usađenim osjećajem dužnosti, prisiljene su svakodnevno zahvaljivati ​​svojim “pomagačima”. Ovo stanje je poput nevidljive ovisnosti. Dame bi rado izašle iz začaranog kruga, ali ih misli o dužnosti pretvaraju u zahvalne “robove”.

Majstorski upravljaju ženskom fantazijom

Ženska mašta je neograničena. Muškarci damama rado daju ideje za fantazije i izvlače korist iz njih.

Iskusnim manipulatorima neće biti teško dirnuti žene u živce i probuditi im bujnu maštu. Ne obećavaju niti nude ništa siromasima; sami su sretni da budu prevareni.

Lukavi muškarci daju prozirne nagovještaje, a naivne žene automatski popunjavaju detalje koji nedostaju u njihovim glavama.

Oni rado preuveličavaju vlastite zasluge

Jaka polovica čovječanstva voljno pribjegava ovoj ne sasvim ispravnoj, ali učinkovitoj metodi.

Svaki pričljiv čovjek lako će sebi pripisati nekoliko desetaka izvanrednih kvaliteta. Naravno, nepostojećih.

Žene rado vjeruju riječima takvih prevaranata, smatrajući ih ljubaznima, uspješnima, bogatima, obećavajućima, obrazovanima i odlučnima.

Tako, primjerice, lakovjerne djevojke pristaju živjeti u domu s prosječno vrijednim radnicima. Djeca se rađaju, ali se namješteni stambeni prostor nikada ne pojavljuje. Manipulatori maestralno slažu “bajke”, ali nikada ne ispunjavaju svoja obećanja. Ovo je cijeli problem.

Žene vjeruju da njihovi odabranici imaju čvrsto tlo pod nogama u vidu pristojnog položaja i financijske ušteđevine. Kako su u krivu.

Beskrupulozni manipulatori brigu o zajedničkom potomstvu prebacuju na pleća svojih najmilijih, a uspijevaju im predbaciti i pohlepu i sebičnost.

Pretvaraju se da su “zločesti dečki”

Svima je poznato da ljepši spol jako voli loše dečke. Tope se pri pogledu na zavodljive grubijane, brutalne motoriste, huligane koji piju i rokere koji puše. Nažalost, pristojni mladići ne izazivaju tako jake osjećaje kod mladih dama.

Ponekad je za osvajanje ženskog srca dovoljno uvjerljivo odigrati ulogu ljigavca s velikim šarmom: veselog, ironičnog, šarmantnog, seksi i pomalo nepromišljenog.

Prethodno smo objasnili zašto su pametni ljudi usamljeni.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki