Pjena za brijanje: Koje mrlje možete njome očistiti?

Pjena za brijanje pokazala se učinkovitim sredstvom za uklanjanje mrlja i više od toga.

Sve što trebate učiniti je namazati potrebnu količinu pjene na mrlju ili površinu koju želite očistiti i pričekati da djeluje.

Da vidimo kako vam pjena za brijanje može biti korisna:

Očistite ogledalo od vodene pare

Nakon tuširanja ogledalo se obično napuni vodenom parom. Za čišćenje nanesite malo pjene za brijanje, ostavite minutu, zatim obrišite čistim suhim ručnikom.

Riješite se svih mrlja na sofi od brušene kože

Ako uočite mrlju na sofi od brušene kože, rješenje je pjena za brijanje (ne u obliku gela, već u obliku kreme). Prekrijte mrlju kremom za brijanje i ostavite 20 minuta. Sofu obrišite čistom, blago vlažnom krpom, a zatim potpuno suhom.

Uklonite neugodne mirise u kupaonici

Pjena za brijanje može učinkovito pomoći riješiti se neugodnih kupaonskih mirisa. Očistite WC školjku, sifon i fuge između pločica.

Uklonite mrlje od crnog vina

Mrlja od crnog vina stoga je teška i mora se odmah ukloniti. Nanesite obilnu količinu pjene na mrlju i razmažite je stražnjom stranom žlice. Zatim nježno izribajte mrlju vlažnom spužvom i isperite vodom.

Očistite staklokeramičku ploču u kuhinji

Ako na staklokeramičkoj ploči ima zagorjele masnoće koja se ne skida lako, prekrijte je pjenom za brijanje i ostavite 15 minuta. Mekom spužvom istrljajte površinu i obrišite.

Uklonite mrlje s tepiha

Pjena za brijanje također može ukloniti mrlje s vašeg tepiha. Lagano zapjenite mrlju u tepih i ostavite da odstoji 10 minuta. Zatim ga obrišite vlažnom krpom i pričekajte da se osuši.

izvor: mothersblog.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki