Trik sa svijećom u hladnjaku koji malo tko zna

Niz svijeća kod kuće definitivno stvara drugačiju atmosferu. Zato se mnogi odlučuju za aromatike. Ono što se, naravno, događa je da većinu vremena ne traju onoliko dugo koliko bismo željeli. Naime, ovisno o veličini, neke svijeće čak izgore u roku od nekoliko sati. Stoga ih uvijek trebamo čuvati na hladnim i suhim mjestima, daleko od sunca ili izvora topline, poput pećnice ili lampi.

Rijetki, međutim, znaju trik s hladnjakom. Koliko god vam se činilo čudno, prije upotrebe svijeće stavite u hladnjak na 1-2 sata. Tako će sporije gorjeti pa će duže trajati. Samo pazite da ih zamotate u aluminijsku foliju kako vlaga ne bi utjecala na fitilj. Ovaj način je prikladan za prilike kada se pripremate za posebne večernje pozivnice i želite ukrasiti stol svijećnjacima.

Pročitajte više Korisni savjeti i dnevni savjeti na ourlife.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki