Unatoč činjenici da je krumpir možda jedan od najpristupačnijih proizvoda, njegova popularnost je vrlo visoka.
Čak i restorani brze hrane često pripremaju grickalice od ovog povrća.
Međutim, cijena po porciji krumpira u takvoj će ustanovi biti nerazumno visoka. Lakše je sami pripremiti ukusno jelo, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.
Kako skuhati ukusan krumpir
Prvo biste trebali uzeti potreban broj gomolja približno iste veličine. Očistimo ih i temeljito isperemo. Nakon toga vrijedi podijeliti svaki krumpir na četiri jednaka dijela.
Zatim morate pomiješati sol, curry, bosiljak i hmelj suneli. Ovi začini su idealni za krumpir. Pospite obradak s njima.
Zatim morate zagrijati fritezu i kuhati 14 minuta.
Ako nemate takav dodatak, možete jednostavno “skuhati” krumpir u biljnom ulju: važno je napomenuti da ono treba u potpunosti pokriti glavnu komponentu.
Ranije smo govorili o tome koje će 4 kulinarske tajne pomoći svakoj domaćici u kuhinji.