Kako pravilno kuhati tijesto: iskusni kuhari podijelili su svoje trikove

Tijesto se koristi za pripremu mnogih jela – peradi, ribe, mesa, pa čak i povrća.

Uz njegovu pomoć možete postići vrlo zanimljive rezultate.

Ovo jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Međutim, vrijedi naučiti kako pravilno pripremiti tijesto, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Koje su glavne suptilnosti

Brašno sa škrobom

Svi znaju da tijesto može kapati s hrane. Stoga je potrebno dasku za rezanje “napudrati” posebnom kombinacijom. Da biste to učinili, morate pomiješati krumpirov škrob i brašno.

Nakon toga, obradak se može sigurno postaviti na ploču.

tijesto
Fotografija: © Belnovosti

Soda

Ako želite da tijesto bude što hrskavije, ukusnije i kvalitetnije, tada tijekom procesa pripreme vrijedi dodati malo mineralne vode s plinom u tijesto.

Alkohol

Ali najukusnije tijesto dobivaju oni kuhari koji se ne boje raditi s alkoholom. Stoga se pripravku može dodati konjak ili pivo.

Neki uvode i votku ili vino.

Ranije smo govorili o tome kako pripremiti najukusniju juhu od gljiva.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki