Kako napraviti domaći začin od limuna: 2 recepta

Limun je vrlo ukusno i popularno voće.

Međutim, ne zna svatko kako ih maksimalno iskoristiti.

Na primjer, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kulinarstva i pripreme hrane mrežne publikacije BelNovosti, savjetuje pripremu domaćih začina.

Kako to učiniti?

Prava limunova paprika

Svi vole ovaj začin: jednostavno je neodoljiv. Može se dodati bilo kojem glavnom jelu kako bi dao neobičan miris i okus.

Začin morate pripremiti u izobilju. U posudi ćete morati pomiješati dvije žlice papra i kvalitetnu koricu limuna. Također je vrijedno dodati jednu malu žlicu ružičaste ili morske soli.

začini
Fotografija: © Belnovosti

Visokokvalitetna limunska sol

Ovo je također izvrstan začin koji će biti prikladan svugdje. Preporuča se iscijediti sok od jednog limuna, prethodno pripremivši koricu.

Potom sok pomiješajte sa sto grama soli i žlicom kurkume. Ostaje samo osušiti začin i poslati ga na skladištenje.

Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti nadjev od jaja za palačinke.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki