Ovu salatu često pokušavaju učiniti zdravijom, ukusnijom i modernijom.
Međutim, u većini slučajeva govorimo o standardnim aditivima.
Nikoga neće iznenaditi da ste kobasicu zamijenili kuhanom piletinom, umjesto kiselih krastavaca stavili svježe krastavce, a umjesto majoneze prirodni jogurt ili kiselo vrhnje.
Ako želite pravo iznenađenje, trebali biste se odlučiti za neobičnije proizvode, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.
Što možete dodati Olivieru da ga doslovno transformirate?
papaline
Ovo je vrlo originalna opcija koja će doslovno promijeniti “ton” Oliviera. U ovom slučaju nema potrebe dodavati kobasicu.
U ovom slučaju bilo bi pametno koristiti svježe krastavce.
Babura paprika
Vjerojatno niste čuli ni za ovu opciju. Potrebno je nasjeckati jednu slatku papriku, pomiješati je s koprom i sokom od limuna.
Salata će ispasti nevjerojatno zanimljiva.
Jalapeño ili čili
Ova je opcija prikladna za najhrabrije: ako volite začinjenu hranu, možete dodati jednu malu papriku. To će transformirati klasičnu salatu do neprepoznatljivosti.
Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti izvrsno jelo od kiselog kupusa i krumpira.