Koje su 3 pogreške koje mnoge domaćice rade pri pripremi kaše: provjerite sami

Čini se da bi bilo teško smisliti jednostavnije jelo od kaše: nema posebnih nijansi u pogledu pripreme.

Ali ovo je greška.

Kako se pokazalo, mnogi ljudi čine netočnosti u procesu kuhanja ovog jela, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kuhanje i kulinarska pitanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Koji su nedostaci?

Nedostatak kvalitetne obrade

Ako želite da kaša bude zdrava i ukusna, u svakom slučaju je trebate srediti prije nego počnete kuhati. Nakon toga je iznimno važno isprati proizvod pod vodom, i to više puta: voda bi trebala postati čista i bistra.

Nema kalcinacije

Gotovo svi preskaču ovu fazu, iako je ovo univerzalan način da svaku kašu učinite ukusnijom. Samo trebate držati žitarice tri minute u tavi s malom količinom biljnog ulja.

kaša
Fotografija: © Belnovosti

Usput, ovo će smanjiti vrijeme kuhanja.

Ista temperatura

Ako želite da kaša bude ukusna i kvalitetna, onda nakon vrenja trebate smanjiti vatru: ne smijete kuhati kašu na najjačem plamenu.

Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati kotlete od riže s krumpirom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki