Je li moguće prenijeti online odnose u stvarni život: 5 pravila stručnjaka

Sklapanje poznanstava na internetu je i lakše i brže, a geografija je puno šira.

Jedini problem nastaje kada online veze želite učiniti stvarnima. Ovdje je najvažnije dobro razmisliti, jer osoba s druge strane žice u životu može biti drugačija.

Stručnjaci su rekli kako premjestiti online odnose izvan virtualne ravnine.

Prije svega, nemojte se zavaravati.

Komunikacija u chatu ponekad je uzbudljivija nego online. Osim toga, ljudi na internetu izgledaju ljepše nego u stvarnom životu.

Drugo, nemojte se bojati otići izvan mreže.

Prema stručnjacima, možete pristati na prvi sastanak otprilike 2-3 tjedna nakon upoznavanja putem interneta. Za to vrijeme možete izvući zaključke o osobi i razumjeti vrijedi li nastaviti komunikaciju.

Sastanak
Fotografija: Pixabay

Treće, nemojte ga zašećerivati.

I na internetu je važno ostati svoj, jer sve tajne prije ili kasnije postanu jasne čak iu virtualnom svijetu.

Četvrto, prioriteti

Važno je sami razumjeti koje osobine karaktera, izgled i drugi aspekti mogu biti sekundarni. Na primjer, ako je bitan smisao za humor, mora li onda vaš poznanik biti viši od prosjeka?

Peto, kamo ići

Svakako ne u restoran. Najlakši način je zakazati šetnju ili sjesti u jeftin, ali udoban restoran. Tako će biti lakše i puno jeftinije usporediti činjenice.

Ranije smo vam rekli kako shvatiti da je žena privržena svom partneru.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki