Uzmite ovaj tajni sastojak kada pečete mast: svi će tražiti recept

Jeste li znali da se mast ne može samo soliti i pržiti, već i peći?

Anastasia Kovrizhnykh, stručnjakinja internetske publikacije Belnovosti, agronom i dizajner pejzaža, govori kako pripremiti ukusnu pečenu mast.

Kako ukusno ispeći mast

Prvo, prije pečenja komad svinjske masti treba sa svih strana natrljati solju.

Možete koristiti bilo koje začine, na primjer, dimljenu ili običnu papriku. Ako želite dodati malo gorčine, dodajte kamilicu.

Komad težak 500 grama peče se oko 40 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.

salo
Fotografija: © Belnovosti

Spremnost se određuje zlatnom bojom kore. Također možete peći mast u rukavu ili foliji (od 40 minuta do sat vremena).

Prethodno je stručnjak objasnio koje pogreške onemogućuju kuhanje pahuljastog omleta.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki