O tome ovisi mekoća pržene jetrice: 3 trika – i jetrica neće postati žilava, čak i ako to jako želite

Domaćice se jako trude da omekšaju jetru.

I posipaju ga sodom, i namoče u mlijeko, i u ocat. Iako je sve puno jednostavnije.

Što treba učiniti s jetrom da bi bila mekana, govori Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar.

Kako omekšati jetru

Hoće li jetra ispasti mekana ovisi ne samo o načinu odmrzavanja.

Jetrica se trebaju odmrzavati polako, na donjoj polici hladnjaka.

tanjur
Fotografija: © Belnovosti

Drugo, jetru je potrebno izrezati na velike komade. Ako ga narežete na sitne kockice, pustit će sav sok.

Treće, prilikom prženja jetru je potrebno često okretati ili miješati. Prženje do kraja sa svake strane nije opcija. Također, nemojte pržiti jetru na jakoj vatri.

Ranije je stručnjak rekao kako kuhati mesne okruglice u marokanskom stilu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki