Pogrešno čistite WC školjku – Ovo je pravi način, smatra stručnjak

Stručnjak za čišćenje podijelio je ‘pravi’ način čišćenja zahoda. Mnogim korisnicima društvenih mreža svidjeli su se njezini savjeti, ističući da je to jedna od onih stvari zbog kojih se zapitate zašto se toga sami nikada niste sjetili.

Tajna čišćenja WC školjke

Često usvajamo navike koje ne moraju nužno biti najučinkovitije u čišćenju. Srećom, profesionalka je otkrila svoju tajnu besprijekornog čišćenja vašeg WC-a. Stručnjak, poznat kao vanesamaro91 na TikToku, savjetuje da slijedite ove korake:

  1. Za početak, rekao je da biste trebali staviti rukavice i zatim ukloniti WC dasku prije nego što nastavite.
  2. Zatim predlaže da WC školjku stavite pod tuš i poprskate je deterdžentom za izbjeljivanje.
  3. Kada ste gotovi, možete uliti malo sredstva za čišćenje WC školjke u umivaonik. Morate ga ostaviti neko vrijeme da “radi” dok vi nastavite čistiti na drugim mjestima.
  4. Kada deterdžent obavi svoj posao, očistite područje s kojeg je uklonjeno sjedalo. To vam omogućuje uklanjanje prljavštine koja se nakupila oko točke gdje se sjedalo spaja sa zdjelicom.
  5. Također isperite područje kako biste bili sigurni da je besprijekorno prije pranja WC školjke deterdžentom koji vam je ostao. Specijalist jednostavno koristi WC četku za ribanje umivaonika prije nego što ga potpuno ispere.
  6. Zatim se usredotočite na dno zdjelice gdje se spaja s podom. Nanesite malo deterdženta za čišćenje, a zatim ga obrišite papirnatim ručnicima kako biste očistili tvrdokornu prljavštinu.

Na što se trebate fokusirati kada čistite WC?
U svom videu, stručnjakinja je rekla svojim pratiteljima da se usredotoče na područje gdje se WC spaja s podom, pozivajući ih da ga ribaju dok sve mrlje ne nestanu. Nakon toga čisti WC dasku prije nego što je vrati na mjesto.

Njezini savjeti za čišćenje dobili su različite kritike na društvenim mrežama. “Ovo me podsjeća na tvoje prve videe. Obožavam ovo”, primijetio je jedan obožavatelj. Drugi korisnik je napisao: “Dakle, ovako uklanjate WC dasku. Tako sam ja slomio svoj.” “Volio bih da se svaki WC poklopac ovako lako skine”, rekao je treći korisnik. U međuvremenu, četvrti je uzviknuo: “Volio bih da imam čistačicu koja toliko pažnje posvećuje detaljima.”

@vanesamaro91 Kako čistite svoje toalete? Jeste li znali da se sjedalo može ukloniti kako bi se očistilo ispod njega? #clean #viral #bathroom #trending #toilet #cleantok ♬ Golden – Harry Styles

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki