Mnogima je uvredljivo to shvatiti, ali očita je činjenica: debljamo se zbog prejedanja.
Većinu hrane jedemo kod kuće.
Stoga je vrijedno znati koje navike tijekom procesa kuhanja uzrokuju debljanje, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji BelNovosti u području kuhanja i kuhanja.
O kojim navikama govorimo?
Majoneza i drugi umaci
Važno je razumjeti da su umaci i umaci izborna komponenta jela. Međutim, oni sadrže veliki broj kalorija.
Ako se previše zanesete umacima i umacima, možete dobiti višak kilograma.
Zgušnjivači
Domaćice često razmišljaju o tome kako prva jela učiniti gušćima, iako bi po definiciji trebala biti tekuća. Koriste se razne visokokalorične namirnice koje kvare figuru.
Stoga bi vas manje trebali zanimati griz, brašno i škrob.
Ljubav prema prženju
Ako usporedite kalorijski sadržaj prženih, kuhanih i pečenih jela, razlika će biti ogromna. Stoga biste ipak trebali izbjegavati prženje.
To će poboljšati stanje tijela i omogućiti vam da zadržite svoju figuru.
Ranije smo govorili o tome kako se limun može koristiti u kuhanju.