Hakiranje perilice rublja koje treba izbjegavati

Koristite li tablete u perilici posuđa, sigurno ste imali priliku da nakon završetka programa pranja tableta ostane netaknuta u kutiji.

Proizlaziti; Posuđe i čaše nisu oprani.

Rješenje za ovaj …problem predložila je TikToker reetregina koja je svojoj publici savjetovala da tablet stavi na postolje perilice rublja.

Video je postao viralan, a ujedno je bio i povod da urednica Meghan Splawn, stručnjakinja za hranu na simplerecipes.com, otkrije je li ova metoda doista učinkovita.

Stoga se obratio Renae DuHaime, tehničarki za popravak kućanskih aparata iz Connecticuta s više od 710.000 pratitelja na TikToku.

Kako je rekao, nakon informacija koje je imao od poznate tvrtke za proizvode za perilice posuđa, zaključio je da je tabletu dobro staviti u posebnu kutiju za deterdžent, a ne u postolje perilice jer se već od prvog ciklusa potpuno otapa. . To rezultira samo vodom i bez deterdženta.

“Većina perilica posuđa također ima pretpranje, pa ako stavite tabletu deterdženta bilo gdje osim na policu, 85% će se isprati u pretpranju prije nego što glavno pranje uopće počne”, rekla je Renae DuHaime.

@reetregina Savjet za perilicu posuđa #1 ???? #lifehack #fyp #dishwasherpods #foryou #lg #dishwasher #kitchenhack #foryoupage #momlife #lifehacks #cascade #dishwashertablets ♬ TEXAS HOLD ‘EM – Beyoncé

Savjeti za pravilnu upotrebu tablete za perilicu posuđa

Temeljito obrišite ladicu za deterdžent u perilici posuđa

Glavni razlog zašto se tableta ne otapa je njezina nepravilna uporaba. Na pakiranju je navedeno da tablete treba držati na suhom, a ako je kućište mokro, može se zalijepiti. Stoga svakako osušite unutrašnjost kućišta prije umetanja tableta.

Provjerite jesu li vam ruke suhe
Čak i mala količina vlage može utjecati na učinkovitost tablete. Dakle, temeljito osušite ruke prije nego što ga stavite u spremnik za deterdžent.

Ispravno stavite posuđe
Važno je pravilno punjenje perilice rublja, posebno na donju policu. Stavite posuđe okomito na vrata perilice tako da ne utječete na odjeljak za deterdžent.

No, ima i onih koji tvrde da se suđe jednako dobro opere i stavljanjem tablete na postolje perilice.

Tvoj izbor…

izvor: mothersblog.gr

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki