Koliko su težili najteži blizanci: postali su rekorderi ne svojom voljom

Billy Leon McCrary i Benny Lloyd McCrary, odnosno blizanci McGuire, upisani su u Guinnessovu knjigu rekorda kao najteži blizanci na svijetu.

Njihova težina bila je 328, odnosno 338 kg.

Blizanci su prijevremeno rođeni 7. prosinca 1946. godine, teški svaki po 2,2 kg.

Prema Bennyju, on i njegov brat počeli su se debljati kada su imali četiri godine. Uzrok je bio virus rubeole koji je oštetio hipofizu, žlijezdu koja proizvodi hormone koji kontroliraju brzinu rasta.

Kao rezultat toga, do dobi od 10 godina težina braće bila je 90,7 kg, au srednjoj školi već su težili 272 kg.

Girje
Fotografija: Pixabay

No, očito “višak” kilograma nije spriječio Billyja i Bennyja da vode aktivan život.

Braća su bila oženjena, vozila su automobile, koji su, usput rečeno, rađeni po posebnim narudžbama, letjela u avionima (plaćajući četiri sjedala umjesto dva), ali ono što je još znamenitije je da su postali slavne osobe u hrvačkim i karnevalskim kaskaderskim predstavama. .

Još jedan hobi blizanaca McGuire su bicikli. Nažalost, trik s minibiciklom doveo je do Billyjeve smrti – imao je 32 godine kada je ozlijeđen i nakon toga je umro.

Bennyjev uzrok smrti je zatajenje srca – napustio je ovaj svijet u 54. godini.

Ranije smo pričali o čovjeku s najvećim ustima.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki