Ovi predmeti interijera privlače negativnost: naručite prema svim pravilima

Vijek trajanja predmeta interijera je ograničen i to razdoblje diktira ne samo moda. Dođe vrijeme kada prestanu ukrašavati interijer, pa čak i “krasti” energiju.

To uopće nisu neke čarobne stvari, već najobičnije posuđe i kućanski predmeti.

Yulia Tychino, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti na području dizajna i interijera, ispričala nam je čega se treba riješiti u interijeru kako bi kuća bila u potpunom redu.

Privući negativnost

1. Prije svega, to su svi polomljeni i neispravni predmeti. Bez obzira osjećate li gubitak energije ili ne, morate ih se riješiti jer beskorisne stvari samo zauzimaju slobodan prostor.

Isto vrijedi i za nepotrebnu odjeću, suvenire i sve što zatrpava prostor.

Interijer
Fotografija: © Belnovosti

2. Sljedeći na popisu su darovi koje su dali ljudi koji nisu bili najugodniji ili slučajni.

Kada naiđete na te stvari, stalno ćete se morati prisjećati nečeg ne baš ugodnog. Sve to kvari raspoloženje i više od toga.

Otprilike isto vrijedi i za stvari koje su naslijeđene ili kao uspomena – ponekad se jednostavno ne uklapaju u interijer i smetaju.

3. Treća važna točka su ukrasi u obliku umjetnog cvijeća ili tmurnih slika.

Plastične biljke nakupljaju prašinu i govore o lošem ukusu, a slike u kući trebale bi biti isključivo afirmativne za život.

Ranije smo vam rekli kako urediti namještaj u uskoj sobi.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki