Nemojte kuhati niti pržiti: evo kako skuhati kupovne knedle da budu jako ukusne

Ljubitelji kupovnih knedli dijele se u tri vrste.

Neki gurmani radije kuhaju ovaj popularni poluproizvod.

Drugi vole da im pržene knedle budu hrskave.

Ali najvjerojatnije su predstavnici treće kategorije ljubitelja jela u pravu.

Takvi ljudi ne kuhaju i ne prže smrznute knedle.

knedle
Fotografija: © Belnovosti

Oni pirjaju proizvod. I ispadne jako ukusno.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekar četvrtog razreda, govorila je o tome kako najbolje pripremiti kupovne knedle.

Kako pravilno kuhati knedle iz trgovine

Prvo morate pripremiti sastojke od povrća.

Naribajte 200 grama mrkve i narežite 300 grama luka na pola kolutića.

Ovu mješavinu povrća popržite u tavi uz stalno miješanje.

Proces bi trebao trajati 8 minuta. Otprilike minutu prije završetka dodajte jedan nasjeckani režanj češnjaka.

Sljedeći korak je dodavanje paste od rajčice u mješavinu povrća (2 žlice ovog proizvoda prvo se moraju razrijediti vodom, osim toga, možete dodati svoje omiljene začine).

Kad umak počne kuhati, u tavu za prženje ubacite 300 grama odmrznutih knedli.

Posuda mora biti pokrivena poklopcem. Vatru treba postaviti na srednju.

Nakon 25 minuta nevjerojatno ukusno jelo bit će spremno.

Ranije su gurmanima govorili o tajnom aditivu koji heljdinu kašu čini mnogo ukusnijom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki