Ukusan umak za palačinke od krumpira: pomiješajte kiselo vrhnje s ovim – i dobit ćete pravo kulinarsko remek-djelo

Kako palačinke od krumpira napraviti što ukusnije?

Ispravna priprema samog hašiša samo je pola uspjeha.

Uostalom, umak je važan dio jela.

Obično se kao potonje koristi samo kiselo vrhnje.

Da, ispadne prilično ukusno. Ali jelo će ispasti mnogo ukusnije ako fermentirani mliječni proizvod sadrži određene aditive.

palačinke od krumpira
Fotografija: © Belnovosti

Postoje sastojci koji kiselo vrhnje pretvaraju u nevjerojatno ukusan umak, a cijelo jelo u pravo kulinarsko remek-djelo.

Recept za idealan umak za palačinke od krumpira podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar.

Kako napraviti ukusan umak za palačinke od krumpira

U tavi rastopite malu kockicu maslaca.

U istu zdjelu stavite 300 grama nasjeckane slanine, a nakon minutu – 300 grama nasjeckanih šampinjona.

Kada je smjesa špek-gljiva gotova dodajte joj 300 mililitara kiselog vrhnja.

Dobivenu kombinaciju treba lagano popapriti.

Nakon par minuta krčkanja, umak je potrebno prebaciti u neku dublju posudu.

Idealan dodatak za palačinke od krumpira je spreman. Oduševit ćete se ovim obrokom.

Ranije je stručnjak rekao kako kuhati ukusne peciva s kupusom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki