Kako organizirati skladište u kuhinji: 3 ideje koje će vam pomoći da oslobodite prostor i organizirate se

S vremenom se čak i najprostranija kuhinja napuni raznim sitnicama – tavama i loncima, posudama, prekrasnim čašama itd., Zbog čega u njoj više nema mjesta.

Ako želite ovdje smjestiti sve što vam je potrebno, a da pritom udobno koristite ostatak kuhinjske opreme, poslušajte savjet stručnjaka iz internetske publikacije BelNovosti, dizajnerice Yulia Tychino – ona zna puno o pravilnoj organizaciji skladištenja.

Konzervirana hrana

Imate li kod kuće dosta limenki, nemojte ih slagati u nekoliko redova – u takvom kaosu puno je teže pronaći ono što vam treba. Puno je praktičnije kada su konzervirane robe raspoređene u jedan red pod kutom – u tom su položaju jasno vidljive i lako dostupne.

U tome će vam pomoći zakošene police, što je lako učiniti tako da jedan od držača pomaknete ispod police. Obavezno postavite čep na rub police kako biste sigurno držali donji red limenki.

Vrećice

U svakoj kuhinji ima puno vrećica – s čajem, kavom, kolačićima, slatkišima i drugim proizvodima. Kako biste izbjegli neurednu hrpu vrećica, pokušajte objesiti vrećice pomoću spajalica za papir na drvenom odstojniku postavljenom u bilo koji od vaših ormarića.

Kuhinja
Fotografija: © Belnovosti

To će ostaviti malo slobodnog prostora na dnu gdje možete staviti nešto drugo.

Povrće

Umjesto da svo svoje povrće i voće bacate u jednu zajedničku posudu, podijelite ga u odjeljke. To se može učiniti tako da se plastične boce (na primjer) odrežu.

Na taj način možete stvoriti jedinstvenu nišu za svaki proizvod.

Prethodno smo naveli 4 rješenja interijera za kupaonicu na koja je bolje zaboraviti.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki