5 stvari koje majka novorođenčeta uvijek treba imati pri ruci: ono što treba staviti u kutiju prve pomoći nije lijek

Kutija prve pomoći bebe rođene bez ikakvih zdravstvenih ili razvojnih karakteristika vjerojatno će biti manja od toga. Koji je namijenjen odraslim članovima obitelji.

Ono što je vrijedno pažnje je da njegov glavni sadržaj nisu droge.

Reći ćemo vam što staviti u kutiju prve pomoći za novorođenče.

Proizvodi za osobnu njegu

Pobrinite se da kod kuće uvijek imate zalihe pamučnih jastučića i štapića, maramica za bebe i antiseptičkog gela – sve će to biti korisno u prvim i narednim danima bebinog života.

Pipeta

Pipeta je potrebna ne samo za kapanje u djetetove oči ili uši ako je potrebno – ponekad je to jedini spas kada trebate dati vodu novorođenčetu s visokom temperaturom.

Dječja olovka
Fotografija: © Belnovosti

Šprica bez igle

Takva štrcaljka bi trebala doći u kompletu s antipireticima, ali se događa i da je nema u kutiji. Slažete se, bit će bolje ako se unaprijed pobrinete da imate takvog “pomoćnika”.

Termometar

Ovdje je vaš izbor – možete odabrati bilo koji termometar koji će pokazivati ​​točne vrijednosti i biti prikladan za korištenje.

Aspirator

I mehanički i elektronski aspiratori dobro obavljaju svoj posao – čiste nosne prolaze od sluzi. Mogu vam zatrebati kada ste bolesni ili nakon dugotrajnog plakanja.

Prethodno smo vam rekli isplati li se vašem djetetu kupiti sunčane naočale.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki