Kako se riješiti svih dlaka u kući: životni trik vrijedan milijun dolara koji će cijeniti vlasnici kućnih ljubimaca

Koliko god vlasnici kućnih ljubimaca voljeli svoje “štićenike”, jedna stvar ih tjera da se mršte od nezadovoljstva – to je krzno koje mačke i psi neizbježno ostavljaju posvuda.

Sitne dlačice talože se na namještaju i drugim površinama u kući, lijepe se za odjeću, ulaze u oči i nos, uzrokujući razdražljivo kihanje.

Stoga u trgovinama možete pronaći mnoštvo proizvoda čiji proizvođači obećavaju da će olakšati borbu s dlakama – posebno su popularne posebne četke s gumenim vlaknima.

Međutim, ako u najbližem supermarketu nema takvog proizvoda, to ne znači da sada ne možete dovesti svoj stan u red i riješiti se svih tragova vune.

Za to će vam trebati sasvim obična gumena rukavica.

Mačke
Fotografija: © Belnovosti

Prevucite ga preko ruke i namočite u posudu s vodom. Nakon toga prijeđite dlanom preko sofe, fotelje ili bilo koje druge površine koju treba očistiti.

Kao rezultat toga, krzno vašeg četveronožnog prijatelja ostat će na vašoj ruci.

Posljednji savjet: kako biste izbjegli stalno trčanje prema sudoperu kako biste smočili ruke, napunite lavor vodom i stavite ga pored mjesta za čišćenje – na taj način možete po potrebi isprati skupljenu vunu s rukavice.

Prethodno smo govorili o tome kako većina domaćica nepravilno koristi spužve za pranje posuđa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki