3 loše navike povezane s namještajem: vrijeme je da ih se riješite

Mnogi ljudi imaju lošu naviku ispunjavanja svojih soba namještajem.

Vjeruju da je nemoguće bez kauča, nekoliko fotelja, velike police za knjige, stolića za kavu, polica i drugih predmeta.

Lošim ukusima u pogledu namještaja tu nije kraj, kaže dizajnerica Yulia Tychino, stručnjakinja u online izdanju BelNovosti.

Druga uobičajena pogreška je raspored namještaja duž zidova, koji je odavno zastario.

Ako želite ići u korak s vremenom i modom, stvorite kompozicijsko središte oko kojeg će se nalaziti pribor. Tako će interijer izgledati mnogo zanimljivije.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Treća navika, koja dodatno smanjuje troškove opremanja, je pridržavanje garnitura namještaja koje čine fotelje i kauč, krevet i noćni ormarići, stol i stolice iz iste kolekcije.

Obratite li pozornost na moderne stilske interijere, shvatit ćete da niti jedan od njih nema garniture.

Dizajnerica savjetuje odabir stvari koje se na prvi pogled čine nespojivim, ali su zapravo skladno spojene i obogaćuju okoliš.

Na primjer, možete kupiti svijetlu sofu koja će postati središte kompozicije i odabrati neutralne fotelje koje će joj odgovarati.

Ili druga opcija: kupite krevet od tkanine i pored njega postavite stol od kovanog željeza u stilu potkrovlja ili kućni ormarić napravljen od knjiga i starih kofera.

Ranije smo vam rekli zašto je bijela prozorska daska loša.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki