Zaposlenici restorana otkrivaju: Koju hranu nikako ne smijemo dirati

Savjeti što ne naručivati ​​i jesti u restoranima.

Insajderske informacije daju zaposlenici restorana i savjetuju nas što treba izbjegavati prilikom posjeta blagovaonicama jer nije sve tako (ukusno) kako se čini. Savjeti su postali viralni na TikToku i Redditu, a mi dijelimo neke od savjeta koje nam daju.

Dakle, što nam govore? Što ne naručiti i jesti:

Juha: Zato što se noću u velikom loncu nikada ne ohladi kako treba, pa ostaje toplo satima.

Voćni koktel: Limuni, limete, naranče itd. gotovo nikad se ne peru kako treba.

Jelovnik: Izbjegavajte restorane koji imaju više od 8 stranica jelovnika, jednostavno jer to znači da se sva hrana podgrijava u mikrovalnoj ili kuha u plastičnim vrećicama.

Vegetarijanska pizza: U umaku se nalazi životinjska mast kao prirodni zgušnjivač.

Umak od sira: 95% je maslac i krem ​​sir.

Ulje od tartufas: Ima sintetski miris i za njegovu izradu se ne koriste tartufi.

Bezalkoholna pića s ledom: Prema studiji, količina bakterija u ledu je vrlo visoka jer se ledomati vrlo rijetko čiste.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki