Četiri biljke koje bude libido

Pitanje seksualnog nagona i raspoloženja dovoljno je komplicirano da se riješi šalicom aromatičnog bilja. U nekim slučajevima, međutim, ne može se isključiti da će to dati poticaj koji nedostaje

Pogledajmo koje biljke mogu probuditi osjetila. Neki su nam dobro poznati, ali ne kao stimulansi. Vrijeme je da ih pogledate drugim okom!

Od davnina se nekim biljkama pripisuju, između ostalog, i afrodizijačka svojstva. Pogledajmo koje su, a da ne zaboravimo da ne prekoračujemo 1-2 šalice dnevno dulje od 2-3 tjedna.

Orlovi nokti. Brojne su priče o njegovim blagotvornim svojstvima kod spolne nemoći. U staroj Grčkoj smatran je ljubavnim amulijem. Pripremite napitak ostavljajući 30 gr. osušene biljke u čaši prokuhane vode 10-15 minuta, procijediti i popiti.

Kadulja. Ima tonična i stimulirajuća svojstva, zbog čega se često koristi protiv impotencije zbog starosti. Ipak, savjetuje se oprez jer u zlouporabi može izazvati ubrzan rad srca ili glavobolju.

Kovnica. Priča se da je Aristotel savjetovao Aleksandru Velikom da ne dopusti svojim vojnicima da piju čaj od paprene metvice prije bitke, kako bi se izbjeglo uzbuđenje i kasniji gubitak snage. Mentol i menton dvije su komponente eteričnog ulja paprene metvice kojima se pripisuju aromatična i stimulirajuća svojstva.

Diktator. Kod diktamona preporučuje se topla… polusatna kupka u vodi s cvjetovima i listovima diktamoma. Smatra se da izaziva seksualno uzbuđenje.

Pročitajte također:

Seks: Tri uobičajena faktora koji “ubijaju” seksualnu želju

Libido: sedam načina da ga pojačate

Pokret koji odmah stimulira i budi libido

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki