Ova bizarna nova emisija za spojeve mješavina je MAFS-a i Expedition Robinson

Ne možemo se zasititi emisija za spojeve poput Vjenčani na prvi pogled Otok iskušenja i Otok ljubavi. I iako će nove sezone ovoga morati pričekati neko vrijeme, na putu je nova zabavna emisija za spojeve! Fascinantan format Nasukao se Otok medenog mjeseca je zapravo u nastajanju. I još uvijek traže samci!

Nasukao se na otoku medenog mjeseca

Postoji nešto što nas fascinira u braku sa strancem. I volimo ljude kad budu bačeni na pusti otok… Dobre vijesti! Videoland dolazi s emisijom za spojeve koja se u potpunosti temelji na tome. Vrsta U braku na prvi pogled upoznaje Expedition Robinson, Dakle. ooh!

Nasukao se na otoku medenog mjeseca je format u kojem samci ne samo da se međusobno vjenčaju a da ne znaju jedno za drugo, već ih zajedno ispuštaju na pusti otok. Čekati. Što?! To je obećavajuće! A u Belgiji je ovaj koncept već veliki hit.

Nervozni, sparni ili vrlo ležerni: pitamo se kako izgledaju spojevi na pustom otoku. Možemo zamisliti vaš ideal Prvi spoj vjerojatno ne bez vašeg najviše fensi odjeću i ukusan zalogaj i piće… Ipak, odmah se upoznajete na intiman način, bez vanjskih smetnji. Dodatna prednost: odmah možete procijeniti je li vaš potencijalni partner zainteresiran vještine preživljavanja posjedovati.

Traže se samci

Nešto za tebe? Dobre vijesti: samci koji se usude na ovu avanturu još uvijek se mogu prijaviti! “Jeste li slobodni, volite avanturu i tražite li pravu osobu s kojom biste to podijelili? Onda je ovo vaša prilika da sudjelujete u rajskoj ljubavnoj avanturi, daleko od civilizacije. Zajedno s muškarcem ili ženom svojih snova saznat ćete hoće li zaiskriti. I ako to zajedno preživite, znate da sve ide dobro”, rekao je.

Kad možemo uzeti kokice i Nasukao se na otoku medenog mjeseca može streamati na Videolandu još nije poznato. Jedva čekamo!

Izvor: RTL Bulevar, Videoland | Slika: VTM2

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki