Ako nikada niste probali hrskava kuhana jaja, svakako biste trebali probati.
Jelo je neobično i vrlo ukusno.
U pripremi jela nema ništa komplicirano.
Tako ćete dobiti pravo kulinarsko remek-djelo koje će ugodno iznenaditi vaše ukućane i goste.
Recept za nestandardno jelo podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.
Kako napraviti hrskava kuhana jaja
Skuhajte nekoliko jaja, skinite im ljusku i prepolovite ih.
Izvadite žumanjak. Kao rezultat toga, dobit ćete polovice proteina.
Ove “lađice” uvaljajte u prezle.
Dobivene “strukture” moraju se staviti na zagrijanu tavu.
Bjelanjke treba neko vrijeme pržiti na malo ulja.
Kao rezultat dobit ćete hrskavu podlogu koja se može puniti bilo čim.
Kao nadjev možete koristiti majonezu u koju ste dodali prethodno izvađen žumanjak.
U dobivenu masu ima smisla dodati bilo koju od sljedećih komponenti: zelje, gljive, kiseli krastavci, crvena riba, nasjeckani štapići od rakova itd.
Rezultat je vrlo ukusno jelo koje će ukrasiti blagdanski stol.