Zašto je potrebno imati umjetničke predmete u stanu: inače izgleda jeftino

Bez obzira na to koliko potrošili na namještaj, tekstil i dekoraciju, svakako biste željeli da izgled vašeg stana može zadovoljiti zahtjeve i najzagriženijeg estete.

Međutim, ako napravite pogrešku o kojoj je govorila dizajnerica Yulia Tychino, stručnjakinja za online izdanje BelNovosti, vaši snovi o elegantnom i luksuznom domu, nažalost, ostat će snovi.

A pogreška leži u nedostatku umjetničkih predmeta.

Naravno, popravci su iscrpljujući zadatak. Nakon što su zidovi obojani i namještaj je na svom mjestu, ponekad je jedina energija koja ostaje spontana kupnja ukrasa za interijer.

Voditelj je u ovom slučaju isključivo cijena dekoracije: opće je prihvaćeno da stvari koje su skupe izgledaju skupo.

Slika
Fotografija: © Belnovosti

Zbog ovakvog stava sav vaš trud može biti uzaludan.

Kako izaći iz situacije? Stručnjak savjetuje da napravite pauzu između faze renoviranja i faze uređenja stana detaljima.

Ovo vrijeme vrijedi potrošiti kako biste barem malo razumjeli suvremenu umjetnost i napravili izbor u korist predmeta koji bi odgovarao stilu vašeg interijera. Zapamtite da dekor koji izgleda skladno u potkrovlju može potpuno uništiti klasični interijer.

Pobjednička opcija s kojom je teško pogriješiti su apstraktne ploče i slike.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki