Kako pripremiti voćnu salatu s narančama i dinjom: puna blagodati

Voćne salate jedinstvena su prilika da istovremeno unesete veliku količinu vitamina.

Prednost jela je i to što će nam pomoći da se odreknemo slatkiša.

Ako želite pripremiti spektakularno i zdravo jelo, onda kuhajte Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska izdanja mreže BelNovosti, dijeli izvrstan recept.

Kako svoje najdraže obradovati izvrsnom voćnom salatom?

Popis sastojaka

– oko 400 grama naranče;
– par krušaka;
– 2 breskve;
– pola kilograma dinje;
– 3 kivija;
– 2 žlice javorovog sirupa (ili tekućeg meda);
– čaša prirodnog jogurta.

Proces kuhanja

Zapamtite da konačna kvaliteta salate izravno ovisi o proizvodima koje koristite. Što je voće slađe i sočnije, to bolje za salatu.

naranče
Fotografija: © Belnovosti

Dinju odvojiti od kore i nasjeckati. Breskve narežite na ploške. Kruške očistite od kore i sjemenki i narežite na kockice.

Isto radimo i s kivijem.

Naranče je potrebno ne samo oguliti, već i oguliti i izrezati. Stavite sastojke u zdjelu, dodajte javorov sirup i dodajte jogurt.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki