5 ženskih fraza kojima se ne može vjerovati: na prvom mjestu – “Nisam uvrijeđena”

Neke fraze koje izlaze iz ženskih usta nose skriveni podtekst.

Želite li bolje razumjeti svoju odabranicu, pogledajte popis ženskih fraza u koje se ne može vjerovati.

Nisam uvrijeđen

Ako djevojka tvrdi da se ne osjeća uvrijeđenom, ali njeno ponašanje, raspoloženje i intonacija govore o nečemu sasvim drugom, vjerujte svojoj intuiciji – ipak ćete morati okajati svoje grijehe i tražiti oprost, a bolje je da to učinite upravo sada.

Ništa se nije dogodilo

“Ništa se nije dogodilo” gotovo je isto što i “Nisam se uvrijedio”. Ako vjerujete ovim riječima, može se na kraju pokazati da ste bezosjećajna budala i neiskorijenjivi egoist. Stoga, ako vidite da vaša suputnica nije raspoložena, a ona izgovori ovu frazu, požurite se sažaliti nad njom, zagrliti je, pomilovati i još uvijek saznati što je dovelo do njenog lošeg zdravlja.

Učinite kako smatrate prikladnim

Ovaj izraz nije dopuštenje da radite što želite, već upozorenje na odgovornost i nadolazeći skandal. Morate to učiniti onako kako vaša druga polovica želi – alternativno, možete je nastaviti pokušavati pridobiti na svoju stranu.

Silueta
Fotografija: Pixabay

imam glavobolju

Najčešće se ove riječi izgovaraju kako bi se izbjegla intimnost s muškarcem. Pravi razlog odbijanja skriven je iza vela tajne.

Nije važno

Ako žena kaže “nema veze”, to može značiti da ste trenutno vi “nema veze” za nju. Možda je nisu slušali, nisu obraćali dovoljno pažnje ili nisu razumjeli što govori, pa ju je to uvrijedilo.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki