Na kraju dana, muškarci od svojih partnerica traže 3 jednostavne stvari

Ako želite stvoriti onu vrstu intimnosti koja vas duboko povezuje i naučiti što muškarci žele, razmislite o ovom procesu u tri koraka.

1. Vaše prihvaćanje i ljubav

Studija iz 2018. pokazala je jedan od glavnih načina na koji se mnogi muškarci potajno stide – stvarnog ili izmišljenog – neadekvatnosti, neuspjeha. Kao žena, imate jedinstvenu priliku biti umirujuća luka u njegovom olujnom moru. Dakle, uzmite to onakvim kakvo jest.

Recite mu – svojim riječima, očima i rukama dok ga milujete i držite – koliko ga volite. Takve fraze će ga umiriti i dati mu samopouzdanje: “Volim te – mislim da si savršen”, “Volim stvari koje radiš za mene”, “Tako sam zahvalan što si u mom životu”, “Volim svoje tijelo” Učinite to bez ikakvih kvalifikacija, s previše detalja, kako njegova pozornost ne bi bila fiksirana.

Pogledajte više:

2. Poziv da budeš heroj

Muškarci općenito ne žele da im se govori što da rade, posebno njihove partnerice, pokazalo je istraživanje o percipiranoj moći i spolu iz 2020. godine. Ali oni vole biti pozvani da budu heroji. I većina muškaraca osjeća se vrijednijom davanja nego primatelja. Toliko muškaraca kaže da ih najviše uzbuđuje zadovoljenje njihove partnerice.

Zato ga pozovi da ti ugodi. Opet, ne samo svojim riječima, već i govorom tijela – svojim grčenjem i stenjanjem, uzdisajem i drhtanjem. Neka shvati i osjeti što otvara vaše tijelo i srce.

Pogledajte više:

3. Nagrada za točnu izvedbu

Imamo tajnu formulu za žene koje žele znati što muškarci žele u krevetu i ona stvarno djeluje. Ovo je svojevrsni “izvorni kod” za unutarnji svijet muškaraca. A to je ovo: Prepoznajte i nagradite čovjeka za njegove vrline.

Studija iz 2013. potvrđuje kako ljudi mogu učiti korištenjem uvjetovanih odgovora. U tom slučaju, kao što će to često biti za vas, njegove su vrline u osnovi ono što želite da čini. Kad radi nešto što volite, dajte mu do znanja, a zatim ga odmah nagradite svojim slatkim riječima. Učinite to, i vjerojatnije je da će on to opet učiniti – i osjećati se kao heroj jer je to učinio kako treba.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki