Ići kupovati! Ovo su naši omiljeni ovogodišnji adventski kalendari

Danas ih je bezbroj adventski kalendari za prodaju. Bilo da želite svaki dan odbrojavati do Božića uz nešto ukusno, prekrasan nakit, fine kozmetičke proizvode ili nešto sasvim drugačije: za svakoga postoji odgovarajući adventski kalendar. Još ga niste nabavili za ovu godinu? Onda bismo vas željeli inspirirati nekim od naših favorita!

Adventski kalendar Body Shopa

Od njege kože do njege tijela; s adventskim kalendarom iz Body Shop Brojite sitno do blagdana uz njegovanu kožu. Svaka kutija adventskog kalendara predstavlja pozitivnu promjenu uz fine proizvode za njegu kože. Od finog balzama za ruke do maske za lice i od regeneratora do gela za tuširanje. I svi su proizvodi napravljeni od poštenih sastojaka, što je lijepo!

Veliki adventski kalendar promjene, dostupan za 99 €.

Sisley Paris adventski kalendar

Želite li se ove godine razmaziti dok odbrojavate do Božića? Onda je Sisley Paris adventski kalendar pravi izbor za vas. Prava kolekcionarski primjerak, ako nas pitate. To je prvi adventski kalendar Sisley. Samo izvezeno pakiranje dolazi iz gospođo d’OrnanoRučno izvezeni jastuci čine ga privlačnim za oko. A o iznenađenjima iza kutija nismo ni pričali: više su nego zabavna. Iza toga stoje Sisleyjevi najomiljeniji proizvodi i mirisi za kožu. Uključujući Masque Crèma à la Rose Noire, Eau du Soir i Soin Lavant Revitalisant Volumateur.

Sisley Paris Advent Calendar, dostupan za 650 €.

Acqua di Parma blagdanski adventski kalendar

Otvaranje kutija blagdanskog adventskog kalendara Aqua di Parma zabava je sama po sebi. Blagdanska kolekcija ove etikete predstavlja radost i blagostanje, stoga su simboli koje ćete pronaći na adventskom kalendaru bubamara, potkova, bambus za sreću i djetelina s četiri lista. I naravno, kalendar sadrži i 25 ukusnih poslastica iz omiljenih linija Colonia i Blu Mediterraneo te iz luksuzne kolekcije Signatures of the Sun i Home.

Acqua di Parma blagdanski adventski kalendar, dostupan za 473 €.

Rituali Klasični adventski kalendar

Adventski kalendar iz Rituali uvijek pruža prekrasan osjećaj. 1. adventski kalendar lijepo izgleda u vašem domu i 2. adventski kalendar sadrži fine proizvode. Ovogodišnji je također čista poslastica. U kalendaru ćete pronaći 24 ukusna proizvoda. Od pojačivača mirisa i omekšivača u 1 Sakura do Mini Candle Private Collection – Orris Mimosa, i od Rituals Sport 2-u-1 šampona i sredstva za pranje tijela do The Ritual of Namaste Wondermask.

Klasični adventski kalendar Rituals, dostupan za 79,90 €.

Rosefield adventski kalendar

Rosefield lansirao svoj prvi adventski kalendar prošle godine i zbog njega sam poželio još. I ove godine možete odbrojavati do blagdana zajedno s nizozemskim brendom nakita. Sadrži prekrasne poslastice, a dijelom je možete i sami složiti. Možete odabrati nekoliko privjesaka koje biste željeli dobiti u svom adventskom kalendaru i sat po želji iz kolekcije Rosefield (za to možete odabrati i nove modele).

Adventski kalendar Rosefield, dostupan za 249 €.

Christine le Duc Naughty & Nice adventski kalendar

Uz Naughty & Nice adventski kalendar možete si hladni prosinac učiniti puno toplijim Christine le Duc, zato što da; kalendar sadrži ono što očekujete od erotic shopa. Od ukusnog gela za masažu do kozmetike, au adventskom kalendaru pronaći ćete čak osam uzbudljivih ljubavnih igračaka.

Christine le Duc Naughty & Nice adventski kalendar, dostupan za 109,99 €.

KitKatovi adventski kalendari

Adventski kalendar s prekrasnim poslasticama možda je i najbolja stvar, ali ‘staromodna’ ideja o čokoladi svaki dan još uvijek nam je privlačna. Još ga tražite? Preporučujemo da od Kit Kat. Brend čokolade lansirao je i niz zgodnih adventskih kalendara. I dok ste u supermarketu po jedan; Zatim pogledajte i KITKAT Chocolate Festive Friends. Sastoji se od osam mini božićnih figurica od mliječne čokolade s kremastim punjenjem s hrskavim zrncima i komadićima vafla.

Ostali adventski kalendari

Gornji adventski kalendari su po našem mišljenju apsolutni koje morate imati, ali doduše; nisu sami. Želite li pogledati još jedan (ili još bolje: drugi) adventski kalendar? Sljedeće marke i trgovine također imaju dobre opcije: MojNakit, Pink Gellac, Košnica, Dior, Riviera Maison, Clarins, Douglas, L’Occitane i Bobbi Brown. Sretna kupnja (i odbrojavanje do praznika!).

Izvor: Marie Claire | Slika: The Body Shop

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki