Kako ljubavnici razumiju da mogu podnijeti prijavu matičnom uredu: 8 glavnih znakova

Bez obzira na to koliko su jaki i jaki osjećaji, ljubavnici ih pokušavaju provjeriti prije podnošenja prijave u matični ured.

Nitko zapravo ne zna kako bi se ta provjera trebala provesti. Ali postoji jasan popis pitanja na koja se može odgovoriti i donijeti odluka.

Lady Mail.ru je, pozivajući se na stručnjake, govorila o tome kako donijeti ispravnu odluku prije podnošenja prijave.

Prvo procijenite svoje planove za budućnost.

Razmislite jeste li spremni vidjeti svog partnera pored sebe kada budete imali 60 ili više godina.

Drugo, cijenite vrijeme provedeno zajedno

Ako stalno razmišljate što učiniti kada ste s partnerom, onda nemate što odlučiti. U zdravoj vezi radost dolazi iz same prisutnosti voljene osobe.

Prstenje
Fotografija: © Belnovosti

Treće, procijenite vjernost

Glavni faktor ovdje bit će želja za stvaranjem odnosa sa strane. Ako priznajete ovu misao, onda je prerano za odlazak u matični ured.

Četvrto, jeste li spremni probuditi se zajedno?

Vjeruje se da je onaj koga najviše želite vidjeti pored sebe u ovom trenutku i tko vam nedostaje ujutro najvažnija osoba.

Peto, procijenite stupanj povjerenja

U sretnoj obitelji supružnici ne bi trebali imati tajne jedno pred drugim. Ali za to ne morate samo znati čuvati tuđe tajne, već znati slušati, podržati i dati dobar savjet svojoj drugoj polovici.

Šesto, odnosi s rodbinom

Težak je trenutak, ali ako ne primijetite nedostatke u komunikaciji s potencijalnim rođacima, onda nema pitanja. Sedmo, procijenite svoju spremnost za planiranje općeg proračuna

Sedmo, financije

U vašim ukupnim planovima trebalo bi biti mjesta za zajedničke troškove. To se odnosi na kupnju nekretnine, neplanirane troškove i prevladavanje drugih poteškoća.

I ono najvažnije

Ako ste spremni imati djecu i ova ideja vam se ne čini čudnom, a vaši planovi se poklapaju s planovima vašeg partnera, onda se problem može smatrati riješenim.

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki