Je li moguće lijepiti pozadinu prije izrade spuštenog stropa: stručnjak govori kako to učiniti ispravno

Najopsežniji dio obnove je sanacija stropa, pogotovo ako ga vlasnici odluče obojiti.

Mnogo jednostavnija opcija je spušteni strop. Širok izbor materijala i opcija i dizajna. Ali postoji jedna kvaka.

Stručnjak za internetsku publikaciju BelNovosti na području dizajna i dizajna interijera, Yulia Tychino, rekla je što prvo učiniti: zalijepiti pozadinu ili napraviti spušteni strop.

Opcija s pozadinom

Ako prvo obložite zidove tapetama, a zatim počnete postavljati strop, tada tijekom građevinskih radova možete obrisati prašinu u obnovljenoj sobi.

Ali u isto vrijeme nema problema kao što je rizik od mrljanja materijala ljepilom ili slučajnog oštećenja stropa prilikom rezanja tapeta.

tapeta
Fotografija: © Belnovosti

A ako se ljepilo za tapete osuši negdje na stropu, onda će ga isprati ne samo nezgodno, već i teško.

Također morate uzeti u obzir da ako profil pričvrstite na zidove obložene tapetama, tada ćete tijekom sljedeće obnove morati petljati s potpunim uklanjanjem ostataka stare tapete ispod njega.

Zaključak

Unatoč činjenici da rizik od mrljanja stropa ljepilom ostaje, ovo je najjednostavnija opcija popravka za stambeni prostor.

Bit će lakše oprati strop nego razmišljati o tome kako se riješiti prašine na tapetama nakon završetka građevinskih radova.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki