oooh! Ovih 28 Netflixovih serija dobivaju nastavak

Pripremi se za novu dozu užitka gledanja! Osim što Netflix redovito proširuje svoju ponudu i časti nas novim draguljima, streaming servis nas ne zaboravlja razveseliti ni novim sezonama serija kojima smo nekad bili posvećeni. Dobre vijesti: ove serije će se nastaviti!

Nova sezona

Bez obzira tražite li romantiku, napetost ili komediju, kada je riječ o serijama na Netflixu, za svakoga se može naći ponešto. Maarre, budimo iskreni: svi imamo svoje favorite. Jeste li i vi nemogli spavati otkako ste… ići Došao kraj Netflix serije? Onda se nadamo da će uskoro biti nastavak!

Znali ste za neke od njih − očito − postoje već dugo, a neke su vam vjerojatno nove, ali ove Netflixove serije dobivaju nastavak! “Kako uzbuđen jesi li za ovo? 🤩,” dodaje Netflix na popis.

Uh, jako izašao! Je li vaš favorit među njima?

Naši favoriti

Emily u Parizu

Snimanje četvrte sezone serije Emily u Parizu su – kao i mnoge druge serije i filmovi – odgođeni štrajkom pisaca. Štrajk je sada gotov i možemo gledati unaprijed snimke. Raznolikost izvijestio je prošlog listopada da će snimanje započeti u Parizu početkom sljedeće godine. Ne možemo još dugo čekati jer iduće godine Pariz će biti i grad domaćin Olimpijskih igara. Snimanje počinje u siječnju. Od lipnja do rujna Pariz zabranjuje sva snimanja u gradu, pa iza toga stoji mala žurba. Jedva čekam!

Ginny & Georgia

Druga sezona od Ginny & Georgia završila je s popriličnom strmoglavošću i od tada se obožavatelji nadaju da će doći do nastavka hit serije. I da, to će se dogoditi! Glumačka postava Ginny & Georgia objavio je na Instagramu i TikToku u svibnju da su u izradi čak dvije (!) nove sezone. “Spremi se sa mnom“, počelo je Antonia Gentry koja preuzima ulogu Ginny, “kako bi najavila treću i četvrtu sezonu Ginny & Georgia.” “To znači još dvije sezone”, nastavio je Brianne Howey entuzijasta, koji igra ulogu Georgije. Još nije poznato kada će biti treća sezona Ginny & Georgia može se streamati na Netflixu. No, nadamo se da nećemo morati još dugo čekati!

Igra lignje

Prva sezona od Igra lignje bio je mega uspjeh na Netflixu. Stoga je bilo gotovo neizbježno snimanje druge sezone serije. To je potvrđeno već u lipnju prošle godine! Uz to uzbudljiv poruka Netflixa, kreator Hwang Dong Hyuk također komentirao drugu sezonu u to vrijeme. “Stiže potpuno nova runda.” Međutim, datum izlaska još uvijek nije objavljen. Netflix je potvrdio da će snimanje druge sezone početi “krajem ove godine”. Tako da su možda upravo sada u punom zamahu. Uzbudljiv!

Izvor: Netflix | Slika: Ginny & Georgia

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki