Last minute božićna frizura: ovako ćete stvoriti savršene kovrče u 5 minuta

Sutra je konačno dan: Božić! Je li vaš outfit spreman i već znate kakav ćete make-up look napraviti, ali nemate ideju što ćete sa svojim pramenovima? Imamo te. Prekrasne kovrče su uvijek dobre, a najbolja vijest: zahvaljujući ovom TikTok triku možete stvoriti glavu savršenih kovrča u pet minuta. Začas ćete biti tamo spreman za božićnu večeru!

Trik

Cijela glava puna kovrča u pet minuta? Čujemo da to zvuči predobro da bi bilo istinito. Ali TikTokker travnja Browningham dokazuje suprotno. U videu na popularnoj video platformi ona dijeli kako to postići. Video je sada pogledan više od 12 (!) milijuna puta i stoga postaje prilično viralan. Stoga je jedan u kategoriji: voljeli bismo to znati ranije.

Pet minuta

April u videu pokazuje trik kako nakovrčati kosu u samo pet minuta. Izgleda tako jednostavno da jedva možemo vjerovati. Evo kako to učiniti: skupite kosu u visoki rep. Podijelite ga na četiri jednaka dijela. Zatim uvijte sva četiri dijela lica. Svaka četvrtina vaše kose traje otprilike minutu. April zatim pusti kovrče da se ohlade na minutu kako ne bi ponovno odmah ispali, a zatim izvadi kosu iz konjskog repa. Rezultat? Prekrasna hrpa voluminoznih kovrča!

Zanima vas kako točno funkcionira travanj? To možete vidjeti u TikTok videu ispod:

@aprilbrowningham1

Hvala @baileybryanneb što mi je pokazao ovaj trik prije mnogo godina. #longhair #curlit #aintgottimeforthat #moretimeforwatchingtheoffice

♬ 4ÆM – Grimes

Gušća kosa

U videu vidimo da April ima prilično tanku kosu. Stoga su četiri dijela njezina konjskog repa dovoljna za stvaranje glave kovrča. Imate li gušću kosu? Zatim ćete možda morati podijeliti kosu na šest (ili više) dijelova. Možda ćete potrošiti dodatne dvije minute petljajući se po kosi, ali hej, mi ne dižemo buku oko toga. To je još uvijek puno manje posla nego da morate cijelu kosu uvijati dio po dio.

Dakle, tražite li drugu? zadnji tren Božićna frizura? Onda ovo svakako vrijedi isprobati! Pustite kovrče opuštene. Podignite kosu do pola ili joj dodajte lijepe (božićne) dodatke dobro je krenuti!

Izvor: TikTok @aprilbrowningham1, Things for Women, Grazia arhiva | Slika: Adobe Stock

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki