Zašto su dizajneri protiv neutralnih stropova: vrijeme je da prekršite ovo pravilo – samo će tako stan ispasti elegantan

U procesu odabira sheme boja za sobu, vlasnici stanova obično stavljaju glavni naglasak na zidove, jer oni privlače najviše pažnje.

Ali stropovi se obično farbaju na kraju, odabirući za te svrhe, kako s pravom primjećuje stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino, bijelo.

Kao rezultat toga, bijeli se stropovi pretvaraju u beživotnu pozadinu za originalne stropne svjetiljke i za sobu u cjelini.

Ali ovu odluku ne biste trebali uzeti kao jedinu ispravnu, a sve zato što je prostor koji se nalazi iznad vaše glave prvorazredno mjesto za utjelovljenje najupečatljivijih dizajnerskih ideja.

Vi, kao vlasnik stana, trebate samo upotrijebiti svoju maštu i uskoro ćete se uvjeriti da će soba biti transformirana.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Standardna opcija je odabrati boju za strop koja se dobro slaže s nijansom zidova.

Za veliku sobu možete odabrati tamnu shemu boja – to će stvoriti efekt “čahure”, čineći sobu ugodnom i intimnom. Ako se morate baviti malim sobama, okrenite se svijetlim bojama. Može biti praškast, boje slonovače itd. – zahvaljujući njima se postiže umirujući učinak.

Postoji još jedna opcija – za one koji vole hrabre odluke.

U tom slučaju, strop bi trebao biti ukrašen u boji koja je u suprotnosti s nijansom zidova. Na njemu možete primijeniti uzorke – na primjer, pruge. Ovaj će se strop pretvoriti u pravi vrhunac interijera.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki