Što učiniti ako nemate dovoljno novca za renoviranje: 3 načina za promjenu interijera – pogodno čak i za unajmljeno stanovanje

Oni koji iznajmljuju stan ili se jednostavno ne žele upustiti u potpunu (a time i skupu) renovaciju trebali bi pobliže pogledati trikove u ovom članku.

Podijelila ih je stručnjakinja iz mrežne publikacije BelNovosti, dizajnerica Yulia Tychino – takvi trikovi nemaju nikakve veze s ozbiljnim financijskim ulaganjima, a istodobno mogu transformirati stan do neprepoznatljivosti.

Zamijenite svjetiljke

Bitan dio svakog modernog interijera je kvalitetna rasvjeta, pa ako su vaša rasvjetna tijela postala prašnjava ili starinska, razmislite o njihovoj zamjeni.

Izbor toplog ili hladnog svjetla ovisi o tome koje nijanse prevladavaju u interijeru.

Uzmi malo cvijeća

Koristite vaze za svježe cvijeće tijekom cijele godine, a ne samo za blagdane – birajte male buketiće u cvjećarnama ili kupujte divlje cvijeće od baka na tržnicama.

Soba
Fotografija: © Belnovosti

Ako govorimo o kuhinji, postoji još jedna opcija: ispunite prozorske daske loncima sa začinskim biljem – mentom, ružmarinom, majčinom dušicom, bosiljkom itd.

Uklonite tepihe

Stari i izgaženi podovi znak su jeftinog i neuglednog interijera.

Riješite se dotrajalih tepiha – možda će stan puno bolje izgledati bez njih ako pod obojite i izglancate voskom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki